COOKIES & PERSONDATA

Personoplysninger

Landbrugslotteriet registrerer som dataansvarlig i henhold til persondataloven personoplysninger om spilleren, i det omfang det er nødvendigt for gennemførelse af spil og med det formål at kunne håndtere de enkelte spilleres deltagelse og udbetaling af gevinster.

For at indgå aftale om køb af lodseddel over nettet har vi brug for følgende oplysninger navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Oplysninger om CPR-nummer er ligesom oplysninger om registrerings- og bankkontonummer nødvendig til brug for oprettelse af betalingsserviceaftale (BS). CPR-nummer slettes fra Landbrugslotteriets database, når der er oprettet en BS-aftale.

Indsamling og behandling af personoplysninger sker i fortrolighed og i overensstemmelse med persondataloven. Oplysninger anvendes ikke til andre formål, medmindre den konkrete spiller giver samtykke hertil. Personoplysningerne registreres hos Landbrugslotteriet på landbrugslotteriet.dk. Personoplysninger på ikke aktive spillere slettes efter 5 år. Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Som tredjepart anvender Landbrugslotteriet NETS til behandling af dine betalingsoplysninger, til håndtering af dine køb og udbetaling af gevinster.

Den dataansvarlige for www.landbrugslotteriet.dk er Landbrugslotteriet.

Som registreret hos Landbrugslotteriet har du altid ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig i henhold til persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@landbrugslotteriet.dk. Landbrugslotteriet benytter TLS-kryptering på minimum 128 bit ved overførsel af data.

Cookiepolitik

Når du besøger landbrugslotteriet.dk bliver der indsamlet en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på hjemmesiden. Oplysningerne bliver brugt til at tilpasse og forbedre indhold på hjemmesiden og til at lave målrettede online annoncer. I cookiepolitikken har vi uddybet, hvilke informationer der bliver indsamlet, deres formål, og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Når du besøger og anvender landbrugslotteriet.dk, giver du samtidig dit samtykke til cookiepolitikken, og til at der bliver indsamlet oplysninger om dig. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade at bruge hjemmesiden.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der automatisk bliver gemt i din browser på din computer, tablet, mobil eller lignende. Den består af tekst, tal eller fx en dato. Den kan ikke indeholde virus, og den indeholder ingen personlige oplysninger. Hvordan sletter eller blokerer jeg for cookies? Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du slette eller blokere for cookies (se vejledning). Hvis du sletter eller blokerer for cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, og at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hvor længe bliver cookies gemt i min browser?

En cookies levetid varier alt efter type og formål. Opbevaringsperioden bliver fornyet, hver gang du genbesøger hjemmesiden. Vores cookies bliver gemt i højst 24 måneder fra dit sidste besøg.

Hjemmesidens brug af cookies

Vi bruger helt overordnet set cookies til at vise indhold, der så relevant om muligt for dig. Statistik-cookies hjælper os med at få overblik over adfærd på hjemmesiden, så vi løbende kan forbedre brugervenligheden og optimere indhold, så det stemmer overens med dine og de øvrige besøgendes behov og interesser. Disse cookies husker fx om du tidligere har besøgt hjemmesiden, hvilke sider du har set, og om du har været logget ind på Min side. Vi bruger derudover markedsførings-cookies til at målrette online annoncer til dig, når du besøger andre hjemmesider.

Hjemmesiden bruger cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Kontaktoplysninger

Hvis du ønsker nærmere oplysninger om landbrugslotteriet.dk og vores brug af cookies og personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os:

Landbrugslotteriet
Ternevej 20 4000 Roskilde
Telefon: 46326720
Mail: info@landbrugslotteriet.dk
 

Køb online

Vi har over 36 millioner kroner i puljen, og du kan vinde helt op til 2 millioner kroner skattefrit hver måned! Køb din lodseddel her på siden og deltag i Danmarks bedste lotteri!

Vi hjælper dig gerne


Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Ring til os på 4632 6720. Vi har åbent mandag til torsdag fra kl. 9-16 og fredag fra kl. 9-15.

Køb online

Vi har over 36 millioner kroner i puljen, og du kan vinde helt op til 2 millioner kroner skattefrit hver måned! Køb din lodseddel her på siden og deltag i Danmarks bedste lotteri!

Vi hjælper dig gerne


Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Ring til os på 4632 6720. Vi har åbent mandag til torsdag fra kl. 9-16 og fredag fra kl. 9-15.