PERSONDATA

Personoplysninger

Landbrugslotteriet registrerer som dataansvarlig i henhold til persondataloven personoplysninger om spilleren, i det omfang det er nødvendigt for gennemførelse af spil og med det formål at kunne håndtere de enkelte spilleres deltagelse og udbetaling af gevinster.

For at indgå aftale om køb af lodseddel over nettet har vi brug for følgende oplysninger navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Oplysninger om CPR-nummer er ligesom oplysninger om registrerings- og bankkontonummer nødvendig til brug for oprettelse af betalingsserviceaftale (BS). CPR-nummer slettes fra Landbrugslotteriets database, når der er oprettet en BS-aftale.

Indsamling og behandling af personoplysninger sker i fortrolighed og i overensstemmelse med persondataloven. Oplysninger anvendes ikke til andre formål, medmindre den konkrete spiller giver samtykke hertil. Personoplysningerne registreres hos Landbrugslotteriet på www.landbrugslotteriet.dk. Personoplysninger på ikke aktive spillere slettes efter 5 år. Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som tredjepart anvender Landbrugslotteriet NETS til behandling af dine betalingsoplysninger, til håndtering af dine køb og udbetaling af gevinster.

Den dataansvarlige på www.landbrugslotteriet.dk er administrerende direktør Heidi Alsing.

Som registreret hos Landbrugslotteriet har du altid ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig i henhold til persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@landbrugslotteriet.dk. Landbrugslotteriet benytter TLS-kryptering på minimum 128 bit ved overførsel af data.

Køb online

Vi har over 36 millioner kroner i puljen, og du kan vinde helt op til 2 millioner kroner skattefrit hver måned! Køb din lodseddel her på siden og deltag i Danmarks bedste lotteri!

Vi hjælper dig gerne


Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Ring til os på 4632 6720. Vi har åbent mandag til torsdag fra kl. 9-16 og fredag fra kl. 9-15.

Køb online

Vi har over 36 millioner kroner i puljen, og du kan vinde helt op til 2 millioner kroner skattefrit hver måned! Køb din lodseddel her på siden og deltag i Danmarks bedste lotteri!

Vi hjælper dig gerne


Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Ring til os på 4632 6720. Vi har åbent mandag til torsdag fra kl. 9-16 og fredag fra kl. 9-15.