Privatlivspolitik

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (læs mere i vores cookiepolitik). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, CPR-nummer og betalingsoplysninger i forbindelse med login eller ved køb.

Persondatapolitik for kunder
For at indgå aftale om køb af lodseddel via landbrugslotteriet.dk har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail
  • CPR-nummer
  • Registrerings- og bankkontonummer - hvis du tilmelder dig PBS-abonnement

CPR-nummer slettes fra Landbrugslotteriets database, når PBS-aftalen er blevet oprettet.

NemID for din sikkerhed
For at sikre dig, skal du altid verificere dig vha, NemID i forbindelse med køb, og når du opretter dig som bruger på landbrugslotteriet.dk.

Dataansvar
Landbrugslotteriet registrerer som dataansvarlig i henhold til persondataloven personoplysninger om spilleren, i det omfang det er nødvendigt for gennemførelse af spil og med det formål at kunne håndtere de enkelte spilleres deltagelse og udbetaling af gevinster.

Indsamling og behandling af personoplysninger sker i fortrolighed og i overensstemmelse med persondataloven. Oplysninger anvendes ikke til andre formål, medmindre den konkrete spiller giver samtykke hertil. Personoplysningerne registreres hos Landbrugslotteriet på landbrugslotteriet.dk. Personoplysninger på ikke aktive spillere slettes efter 5 år. Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Som tredjepart anvender Landbrugslotteriet NETS til behandling af dine betalingsoplysninger, til håndtering af dine køb og udbetaling af gevinster.

Den dataansvarlige for www.landbrugslotteriet.dk er Landbrugslotteriet.

Som registreret hos Landbrugslotteriet har du altid ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig i henhold til persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@landbrugslotteriet.dk. Landbrugslotteriet benytter TLS-kryptering på minimum 128 bit ved overførsel af data.

   

Dine lodsedler

Luk indkøbskurv
Abonnement
Enkelt trækning
1/2 lodseddel
0-
kr. 0 pr. trækning
Topgevinst
kr. 0

Klik og se info om gevinster

Læg i kurv
Ligger i din kurv
Gevinster
Historie
Gem ændringer
Tilbage
Vinderchance pr. spil er 0%

Køb flere lodsedler og forøg dine vinderchancer

Tid til at gennemføre ordren

Brug for mere tid? Klik her.
Total pris for lodsedler
kr. 0
Til kassen
Når du køber på abonnement, skal du ikke tænke på betaling. Pengene bliver automatisk trukket via PBS, så du er sikker på at være med i lotteriet hver måned.

Din lodseddel er lagt i kurven

Find flere lodsedler
Se din kurv