Privatlivspolitik

Hos Landbrugslotteriet er vi dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi behandler om vores kunder og samarbejdspartnere.

Kontaktoplysninger

Landbrugslotteriet 
Vester Farimagsgade 6, 4. 
1606 København V 

CVR-nr.: 55994714 

I denne privatlivspolitik beskriver vi, hvordan vi indsamler, bruger, opbevarer og beskytter dine personlige oplysninger. 

Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler personlige oplysninger fra dig, når du deltager i vores lotteri eller kommunikerer med os. De oplysninger, vi indsamler, kan omfatte dit navn, adresse, mailadresse, telefonnummer, betalingsoplysninger, registrerings- og bankkontonummer (hvis du tilmelder dig et Betalingsservice-abonnement) og cpr-nummer (gemmes krypteret). 

Landbrugslotteriets lodsedler kan både købes online og i fysisk butik:

Lodsedler købt online:

Vi indsamler og behandler dine personoplysninger, når du køber en lodseddel online. Vi indsamler følgende personoplysninger om dig: cpr-nummer, navn, adresse, mailadresse og mobilnummer, som du giver os i forbindelse med købet af denne lodseddel. 

Vi bruger dine personoplysninger til at administrere og behandle dit køb af denne lodseddel og til at levere yderligere oplysninger om lotteriet til dig. Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende databeskyttelsesregler, herunder EU's persondataforordning (GDPR). Derudover skal vi overholde gældende retningslinjer fra Spillemyndigheden om tilstrækkelig identifikation af spillere for at imødegå risiko for hvidvaskning og for at sikre dig bedst muligt.  

Det betyder bl.a., at skal altid skal verificere dig vha. MitID i forbindelse med køb, og når du opretter dig som bruger på landbrugslotteriet.dk. 

Du kan læse mere om retningslinjerne for verificering og dokumentationskrav her: Spilmyndigheden

Når du besøger vores hjemmeside, fx for at købe lodsedler online, så anvender vi cookies for at hjemmesiden kan fungere. Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre din brugeroplevelse og til at analysere, hvordan vores hjemmeside bruges samt til markedsføring. Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din computer eller enhed, når du besøger vores hjemmeside. Vi bruger både midlertidige og permanente cookies, der kan være vores egne eller fra tredjeparter. 

Vores cookiepolitik forklarer, hvilke cookies vi bruger, og hvordan du kan administrere eller slette dem. Du kan fravælge ikke-essentielle cookies, men også vælge at acceptere vores brug af cookies i overensstemmelse med vores cookiepolitik. Cookiepolitikken kan findes på vores hjemmeside her: Cookiepolitik 

Vi kan fra tid til anden opdatere vores cookiepolitik for at afspejle ændringer i vores praksis eller gældende lovgivning. Vi opfordrer dig til regelmæssigt at gennemgå vores cookiepolitik for at være opdateret på vores brug af cookies. 

Lodsedler købt i fysisk butik: 

Hvis du køber en lodseddel i en fysisk butik, vil vi ikke indsamle dine personoplysninger, medmindre du aktivt giver os disse oplysninger (fx i forbindelse med en kampagne eller en gevinstudlodning eller hvis du ønsker informationer om dit spil). Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende databeskyttelsesregler, herunder EU's persondataforordning (GDPR). 

Nyhedsbreve, konkurrencer og undersøgelser

Vi har et nyhedsbrev, som det er frivilligt at tilmelde sig – og du kan altid framelde dig dette igen. Formålet med nyhedsbrevet er at sende de tilmeldte mails med ny information fra virksomheden, som fx kan omhandle nyt indhold på hjemmesiden og annoncering af vores ydelser. 

Vi vil kun sende dig nyhedsbreve, hvis du har givet dit aktive samtykke til dette. Det kræver i første omgang, at du angiver din mailadresse, som vi efterfølgende sender en mail til, således at du kan bekræfte tilmeldingen. På denne måde sikrer vi, at du rent faktisk selv har tilmeldt dig nyhedsbrevet dvs. afgivet aktivt samtykke.  

Vores hjemmel til at behandle dine personoplysninger (dvs. mailadressen, adresse og eller telefonnr.) i forbindelse med nyhedsbrev, konkurrencer og undersøgelser vil være databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra a.

Vi vil behandle dine personoplysninger, så længe at du stadig er tilmeldt nyhedsbrevet, så længe konkurrencen løber eller undersøgelsen pågår. Ved afmeldelse af nyhedsbrevet, så stopper vi også med at sende dette til dig. Har vi ikke sendt dig et nyhedsbrev i 1 år, så bortfalder dit samtykke som følge af vores passivitet. Ved konkurrencer og undersøgelser vil du skulle afgive samtykke, hver gang du deltager i en ny. 

Når vores behandling af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, så har du ret til at trække dit samtykke tilbage. Du skal dog være opmærksom på, at det kan have konsekvenser for din til deltagelse i fx. konkurrencer. 

Ved framelding af nyhedsbrevet, så gemmer vi dit nu tidligere samtykke i 2 år efter, at det senest er anvendt pga. forældelseskrav jf. Forbrugerombudsmandens spamvejledning afsnit 11.3.  

Jobansøgninger

Vi tager glædeligt imod jobansøgninger med henblik på at vurdere, om de matcher et ansættelsesbehov hos Landbrugslotteriet. Hvis du sender din jobansøgning til os, så er vores hjemmel til at behandle dine personoplysninger databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra f.  

Hvis du har sendt en uopfordret ansøgning, så vil HR med det samme vurdere om din ansøgning er relevant, og herefter slette dine oplysninger igen, hvis der ikke er et match.  

Hvis du har sendt en ansøgning til et opslået job, så vil vi bortskaffe din ansøgning i det tilfælde, at du ikke ansættes, og umiddelbart efter at den rette kandidat er fundet til jobbet. 

Hvis du indgår i et rekrutteringsforløb og/eller ansættes til jobbet, så vil vi give dig særskilt information om hvordan, at vi behandler dine personoplysninger i denne forbindelse.  

Generelt for Landbrugslotteriets opbevaring og behandling af personlige oplysninger

Vi opbevarer og behandler dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, som personoplysningerne var indsamlet for. Da vi er forpligtet til at udbetale gevinster indtil en bestemt periode efter udtrækningen af vinderne, opbevares dine oplysninger selv efter, at vinderne er blevet udtrukket i den lodtrækning, du har deltaget i. 

For de spillere, der alene har købt fysiske lodsedler, slettes oplysningerne efter 12 måneders inaktivitet. For alle andre spillere, slettes oplysningerne efter 3 års inaktivitet. En spillers inaktivitet tælles fra udtrækningsdatoen for den lodtrækning, som en spiller senest har deltaget i. Det vil sige, at dine oplysninger automatisk bliver slettet inden for 3 år fra den lodtrækning, som du senest har deltaget i. 

Vi benytter os af passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger mod uautoriseret adgang, brug eller videregivelse. Landbrugslotteriet benytter TLS-kryptering på minimum 128 bit ved overførsel af data. Vi deler ikke dine personlige oplysninger med tredjeparter uden din tilladelse, medmindre det er påkrævet i henhold til loven.

Databehandlere

Vi samarbejder med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler personoplysninger. De kan fx levere systemer til at organisere vores arbejde, services, rådgivning, IT-hosting eller markedsføring. 

Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Det sikrer vi gennem databehandleraftaler og behørigt tilsyn, hvor vi stiller høje krav til vores samarbejdspartnere, og vores partnere skal garantere, at dine personoplysninger er beskyttet. 

Vi samarbejder kun med databehandlere, der er baseret i EU eller sikre tredjelande, der kan give dine oplysninger en beskyttelse, der er i overensstemmelse med persondataloven og GDPR. 

Dine rettigheder

Du har ret til at anmode om adgang til og rettelse eller sletning af dine personlige oplysninger. Du har også ret til at modsætte dig vores behandling af dine personlige oplysninger og til at anmode om at få dem overført til en anden organisation. 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores behandling af dine personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på følgende e-mailadresse: info@landbrugslotteriet.dk. 

Du har også ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk. 

Ændringer i privatlivspolitikken

Vi kan fra tid til anden opdatere vores privatlivspolitik for at afspejle ændringer i vores praksis eller gældende lovgivning. Vi opfordrer dig til regelmæssigt at gennemgå vores privatlivspolitik for at være opdateret på vores behandling af dine personlige oplysninger. 

Dato for seneste opdatering: 27. november 2023.

Lodsedler i kurv

Luk kurv

Lodsedler i kurv

Med i trækning 24. maj

1/2 lodseddel
-
kr. pr. trækning
Topgevinst
kr.

Klik og se info om gevinster

Læg i kurv
Ligger i din kurv
Gevinster
Historie
Gem ændringer
Tilbage
Sådan er dit nummer sammensat
    Næste trækning om
    2 Dage
    11 Timer
    34 Min
    21 Sekunder

    Tid til at gennemføre ordren

    Total pris for lodsedler
    0 kr.
    Køb lodsedler Til kassen
    Når du køber på abonnement, bliver betaling automatisk trukket halvårligt via BS i april og oktober. Du kan altid opsige dit abonnement hos din bank senest sidste bankdag i september og marts.

    Din lodseddel er lagt i kurven

    Find flere lodsedler
    Se din kurv

    Lodsedlen er desværre reserveret af en anden bruger

    Find en anden lodseddel
    Total pris for lodsedler
    0 kr.
    Køb lodsedler Til kassen