Privatlivspolitik

Indledning

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til eller identificere dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række personoplysninger. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Kategorier af personoplysninger

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (læs mere i vores cookiepolitik). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, CPR-nummer og betalingsoplysninger i forbindelse med login eller ved køb.

For at indgå aftale om køb af lodseddel via landbrugslotteriet.dk har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail
  • CPR-nummer (gemmes krypteret)
  • Registrerings- og bankkontonummer (hvis du tilmelder dig PBS-abonnement)

NemID for din sikkerhed

For at sikre dig, skal du altid verificere dig vha, NemID i forbindelse med køb, og når du opretter dig som bruger på landbrugslotteriet.dk.

Formål

Landbrugslotteriet registrerer personoplysninger om spilleren, som dataansvarlig i henhold til persondataloven og GDPR (General Data Protection Regulation, på dansk persondataforordningen), i det omfang det er nødvendigt for gennemførelse af spil og med det formål at kunne håndtere de enkelte spilleres deltagelse og udbetaling af gevinster. Oplysninger anvendes ikke til andre formål, medmindre den konkrete spiller giver samtykke hertil.

Opbevaring og behandling af dine personoplysninger

Indsamling og behandling af personoplysninger sker i fortrolighed og i overensstemmelse med persondataloven..
Personoplysningerne registreres hos Landbrugslotteriet på landbrugslotteriet.dk.

Vi opbevarer og behandler dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, som personoplysningerne var indsamlet for. Da vi er forpligtet til at udbetale gevinster indtil en bestemt periode efter udtrækningen af vinderne, opbevares dine oplysninger selv efter vinderne er blevet udtrukket i den lodtrækning, du har deltaget i.

For de spillere, der alene har købt fysiske lodsedler, slettes oplysningerne efter 12 måneders inaktivitet. For alle andre spillere, slettes oplysningerne efter 3 års inaktivitet. En spillers inaktivitet tælles fra udtrækningsdatoen for den lodtrækning, som en spiller senest har deltaget i. Det vil sige, at dine oplysninger automatisk vil slettes inden for 3 år fra den lodtrækning, som du senest har deltaget i.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand medmindre det fremgår af denne privatlivspolitik.

Vi samarbejder med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler personoplysninger. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere, der er baseret i EU eller sikre tredjelande, der kan give dine oplysninger en beskyttelse, der er i overensstemmelse med persondataloven og GDPR.

Landbrugslotteriet benytter sig af underdatabehandlere, der hjælper Landbrugslotteriet med at levere sin tjenesteydelse. Herunder er Landbrugslotteriets underdatabehandlere:

Underdatabehandler Formål Baseret i
Nets Denmark A/S Håndtering af køb og udbetaling af gevinster. Ballerup, Danmark
GORM Agency A/S Drift og vedligehold af hjemmeside, herunder håndtering af spillernes person-og købsoplysninger. København, Danmark
JNI Ingeniørfirma Drift og vedligehold af lotterisystemet, hvori personoplysninger om spilleren registreres. Jyllinge, Danmark
Orchestra A/S Tracking af data til måling af KPI’er, kommunikationsanalyser, søgeordsoptimering samt øvrige marketingrelateret opgaver. København, Danmark
ActiveCampaign Cloud-softwareplatform til e-mail-marketing, marketingautomation og CRM. Chicago, Illinois, USA

Vi har taget administrative og tekniske tiltag for at sikre, at dine personoplysninger behandles på en sikker og fortrolig måde. Landbrugslotteriet benytter TLS-kryptering på minimum 128 bit ved overførsel af data.

Dine rettigheder

Den dataansvarlige for www.landbrugslotteriet.dk er Landbrugslotteriet.

Som registreret har du en række rettigheder, som oplistes herunder. Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, skal du henvende dig til os via: info@landbrugslotteriet.dk.

Du har ret til at bede om indsigt i de personoplysninger, som vi opbevarer og behandler om dig.

Du har ret til at gøre indsigelse imod vores behandling af dine personoplysninger, hvis du er uenig i behandlingen. Dette kan være, hvis du mener, at behandlingen ikke er i overensstemmelse med de formål, som er beskrevet i denne privatlivspolitik eller et samtykke. Vi vil i hvert enkelt tilfælde vurdere om din indsigelse er berettiget.

Du har ret til at få rettet ukorrekte oplysninger om dig. Denne ret gælder kun for faktuelt ukorrekte oplysninger og for ufuldstændige oplysninger, såfremt dette har betydning for behandlingen.

Du har ret til at bede om, at dine personoplysninger bliver slettet. Denne ret er gældende, såfremt oplysningerne ikke længere er nødvendige til at opfylde formålene for behandlingen, hvis du tilbagekalder dit samtykke, hvis du ønsker at ophøre med at anvende Landbrugslotteriet tjenesteydelse eller hvis behandlingen er ulovlig. Såfremt behandlingen af personoplysninger er sket på grund af en legitim interesse og ikke et samtykke, så vil det vurderes om den legitime interesse vejer tungere end dit ønske om sletning.

Du har ret til at få udleveret dine oplysninger i et teknisk læsbart format.

Du kan på ethvert tidspunkt trække samtykket til din databehandling tilbage. Hvis du er Landbrugslotteriets kunde skal du rette henvendelse til os og formelt trække samtykket tilbage. At trække et samtykke tilbage indebærer en sletning af din konto hos os.

Du er altid velkommen til at henvende dig til Landbrugslotteriet, hvis du har spørgsmål eller ønsker at klage over behandling af dine personoplysninger. Du har også altid ret til at klage til Datatilsynet, som er den offentlige myndighed, der forestår overholdelsen af lovgivningen om beskyttelse af personlige oplysninger i Danmark. Du kan sende en klage til Datatilsynet via deres e-mail: dt@datatilsynet.dk. 

 

 

Dine lodsedler

Luk indkøbskurv
Abonnement
Enkelt trækning
1/2 lodseddel
0-
kr. 0 pr. trækning
Topgevinst
kr. 0

Klik og se info om gevinster

Læg i kurv
Ligger i din kurv
Sådan er dit nummer sammensat
    Gevinster
    Historie
    Gem ændringer
    Tilbage
    Vinderchancen er 0% halvårlig

    Køb flere lodsedler og forøg dine vinderchancer

    Tid til at gennemføre ordren

    Brug for mere tid? Klik her.
    Total pris for lodsedler
    kr. 0
    Til kassen
    Når du køber på abonnement, skal du ikke tænke på betaling. Pengene bliver automatisk trukket via PBS, så du er sikker på at være med i lotteriet hver måned.

    Din lodseddel er lagt i kurven

    Find flere lodsedler
    Se din kurv